Συναυλία Μουσικών Συνόλων

12 Μαΐου 2019

Στις 12/5/2019, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συνεδριακού Κέντρου Χαλκίδας, η Σχολή μας πραγματοποίησε συναυλία με τη συμμετοχή μέρους των Μουσικών Συνόλων της. Παρουσιάστηκαν, το Τμήμα Παραδοσιακού Τραγουδιού με υπεύθυνη καθηγήτρια την Κατερίνα Παπαδοπούλου, τα Εργαστήρια Λόγιας και Μικρασιατικής μουσικής και η Ορχήστρα Εφήβων με υπεύθυνο καθηγητή τον Ανδρέα Σκάνδαλο.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

14 Μαΐου 2018

Τα εργαστήρια της Λόγιας μουσικής της Πόλης και της Μ. Ασίας πραγματοποίησαν Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα στις 14-05-2018

Καλοκαιρινή Συναυλία 2017

13 Ιουλίου 2017

Καλοκαιρινή Συναυλία της Σχολής, με τη συμμετοχή των μουσικών συνόλων και της χορωδίας της Σχολής, στην Πλατεία Μάλλιου, μπροστά στο «Κόκκινο Σπίτι» στη Χαλκίδα.

«Από τη Σμύρνη ως την Καρδιά»

19 Ιουνίου 2017

Μουσικόθεατρική παράσταση με τη συμμετοχή της ορχήστρας των δασκάλων, της χορωδίας της Σχολής και του χορευτικού συγκροτήματος του συλλόγου «Έρια» των Καθενών και του ηθοποιού Μιχαήλ Άνθη. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο «Ορέστης Μακρής» στη Χαλκίδα.

TEDx Chalkida

27 Μαΐου 2017

Συμμετοχή της ορχήστρας Εφήβων της Σχολής στο TEDx Chalkida.

«απλά και καθημερινά»

24 Φεβρουαρίου 2017

Συμμετοχή της Σχολής στο αφιέρωμα της Ε.Ρ.Τ. για τη Χαλκίδα ,στην εκπομπή «Απλά και καθημερινά».

«Άστρον Ήδη Ανατέταλκεν»

12 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδος. Συμμετείχαν η ορχήστρα και η χορωδία της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής «ΓΕΦΥΡΕΣ » και η Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος «Τα πρώτα μου Μελωδήματα».

«Αγάπησέ με»

7 Δεκεμβρίου 2016

Φιλανθρωπική συναυλία για την ενίσχυση του ιδρύματος «Τ. Γεωργιάδης» στο Συνεδριακό κέντρο περιφερειακής ενότητας Ευβοίας. Συμμετείχαν: Η Ορχήστρα και η Χορωδία της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής «Γέφυρες», ο Χορευτικός Σύλλογος Καθενών «Έρια» και το Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου του Μύτικα.

ΚΡΙΕΖΩΤΕΙΑ 2016

16 Ιουλίου 2016

…με τη συμμετοχή της χορωδίας και της ορχήστρας της Σχολής, στα στην Τριάδα Ευβοίας.

Ένατο Χορωδιακό Φεστιβάλ

13 Ιουλίου 2016

Συμμετοχή της Χορωδίας και της Ορχήστρας της Σχολής στο «9ο Χορωδιακό Φεστιβάλ» στα Ψαχνά ,που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών «Έκφραση».

Καλοκαιρινή Συναυλία 2016

12 Ιουλίου 2016

Καλοκαιρινή Συναυλία της Σχολής, με τη συμμετοχή των μουσικών συνόλων και της χορωδίας της Σχολής, στην Πλατεία Μάλλιου, μπροστά στο «Κόκκινο Σπίτι» στη Χαλκίδα.

Χοροστάσι της Αγάπης 2016

1 Μαΐου 2016

«Χοροστάσι της Αγάπης», που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος ανήμερα το Πάσχα στον προαύλιο χώρο της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος και πλαισίωσε η ορχήστρα της Σχολής.

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία 2015

21 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Τιμής στο ΧΡΟΝΗ ΑΗΔΟΝΙΔΗ από το Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. & το Δήμο Χαλκιδαίων, στο Θέατρο Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα.

ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2015

2 Σεπτεμβρίου 2015

Συναυλία παραδοσιακής μουσικής στα «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2015», με την ορχήστρα των δασκάλων, τα παιδικά μουσικά σύνολα και τη χορωδία της Σχολής, στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα.

ΚΡΙΕΖΩΤΕΙΑ 2015

12 Ιουλίου 2015

… με τη συμμετοχή της χορωδίας και της ορχήστρας της Σχολής, στα στην Τριάδα Ευβοίας.

Χοροστάσι της Αγάπης 2015

11 Απριλίου 2015

«Χοροστάσι της Αγάπης», που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος ανήμερα το Πάσχα στον προαύλιο χώρο της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος και πλαισίωσε η ορχήστρα της Σχολής.

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία 2014

5 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που διοργάνωσε ο Ιερός Ναός της Πολιούχου Αγίας Παρασκευής, με την τιμητική Συμμετοχή του Χρόνη Αηδονίδη, της Νεκταρίας Καραντζή, της ορχήστρας των δασκάλων και τη χορωδία της Σχολής. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα.

«Σήμερα γάμος γίνεται»

10 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλανθρωπική Συναυλία «Σήμερα γάμος γίνεται», με παραδοσιακά τραγούδια από το Νησιώτικο Γάμο και το Γλέντι του, στην Πλατεία Μάλλιου, μπροστά στο «Κόκκινο Σπίτι», στη Χαλκίδα.

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία 2013

8 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που έγινε στο θέατρο Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα με τους : Χρόνη Αηδονίδη, Νεκταρία Καραντζή, χορωδία «De Profundis» και την ορχήστρα της Μουσικής Σχολής.

Close
Go top