ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ 17-07-2018

Στις 17 Ιουλίου και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί στο «Κόκκινο σπίτι”(πλατεία Μάλλιου) στη Χαλκίδα, η καλοκαιρινή μας εκδήλωση με τη συμμετοχή της παιδικής και εφηβικής ορχήστρας, της ορχήστρας των καθηγητών της Σχολής, της χορωδίας  μας, καθώς και του τμήματος της Βιωματικής Μουσικής Διαπαιδαγώγησης για παιδιά 3-6 χρονών.

Read more Like this post0

«ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ” 23-05-2018

Μετά τη συναυλία των Εργαστηρίων της Λόγιας και της Μικρασιατικής μουσικής που έγινε στο Δημοτικό θέατρο Παπαδημητρίου, η Σχολή μας παρουσιάζει τα Εργαστήρια  της Αιγαιοπελαγίτικης και της Λαϊκής και Ρεμπέτικης μουσικής,την Τετάρτη 23 Μαΐου , στη μουσική σκηνή «ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ”, στη πόλη της Χαλκίδας. Ώρα έναρξης 20:30.

Read more Like this post0

Συναυλία Εργαστηρίων 14-05-2018

Τα εργαστήρια της Λόγιας μουσικής της Πόλης και της Μικράς Ασίας της Σχολής μας, σε συνεργασία με τον ΔΟΑΠΠΕΧ, πραγματοποιούν συναυλία τη Δευτέρα 14 Μαΐου, στις 8:00 μ.μ. , στο Δημοτικό θέτρο Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Read more Like this post0

Η Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής «Γέφυρες” παρουσιάζεται στο διαδίκτυο

Μετά από την πετυχημένη πορεία της Σχολής ήρθε η στιγμή πλέον να μπει και στο χώρο του διαδικτύου ώστε να πετύχει την καλύτερη ενημέρωση και παρουσία σε όλους εκείνους που την θέλουν και την αγαπούν.

Read more Like this post10
Close
Go top