Οι ορχήστρες ανάλογα με την ηλικία και το μουσικό επίπεδο των μαθητών διακρίνονται σε παιδική, εφηβική και ενηλίκων.Αυτές εκπροσωπούν τη σχολή στις επίσημες εκδηλώσεις της και η επιλογή των μελών τους γίνεται από τους υπευθύνους καθηγητές.Οι πρόβες γίνονται σε εβδομαδιαία βάση και η διάρκειά τους είναι 90′.Η συμμετοχή παρέχεται δωρεάν.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

Η παιδική ορχήστρα, είναι ουσιαστικά η πρώτη επίσημη ορχήστρα στην οποία συμμετέχουν οι μικροί σπουδαστές της Σχολής από 6 έως 13 ετών, αφού πρώτα ολοκληρώσουν το προκαταρκτικό στάδιο μαθημάτων στο όργανο επιλογής τους.Η συμμετοχή στις τακτικές πρόβες και στις διάφορες εκδηλώσεις τούς επιτρέπει να ανακαλύψουν από πολύ νωρίς την «μαγεία» της μουσικής σύμπραξης.

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΕΦΗΒΩΝ

Η ορχήστρα εφήβων αποτελείται από σπουδαστές της Σχολής ηλικίας 12 έως 21 ετών και οι συναντήσεις τους πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση. Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν τη δύναμη της ομαδικότητας, αλλά και τον ξεχωριστό ρόλο που μπορεί να έχει καθένας σε μία ορχήστρα, καθώς και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και τη μουσική τους αντίληψη.

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Η ορχήστρα ενηλίκων αποτελεί τη βασική ορχήστρα της Σχολής ,αυτή που την εκπροσωπεί στις επίσημες εκδηλώσεις της μαζί με τους καθηγητές της.Η επιλογή των μελών της γίνεται με αυστηρά κριτήρια.Προϋπόθεση συμμετοχής είναι τα μέλη της να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών και μουσική κατάρτιση ανωτέρου επιπέδου.

Close
Go top